Pyhän rinteet

Koe Pyhän rinnealueen uutuudet ja vanhat suosikit.

Kiitos laskukaudesta 2018-2019! Avaustavoite kaudelle 2019–2020 on 15.11.2019.

Lisää Pyhä-päiviä rinteessä

Hissiliput edullisemmalla ennakkohinnalla verkosta

Uutta Pyhän rinteillä 2018–2019

Pyhän merkittävin uutuus kaudelle 18-19 on Perheseikkailurinteiden laajennus ja uusi Huttuhissi, joka nostaa alueen hissikapasiteettia huomattavasti ja vähentää asiakkailta hissijonoissa kuluvaa aikaa erityisesti hiihtolomaviikkoina. Perheseikkailuun on uuden hissin ja uusien rinteiden lisäksi tehty metsälaskureittejä, joissa on helppo ottaa ensiaskeleet vapaalaskuun. Alueelle on lisäksi tehty läpilaskettava graffititalo revontuliteemalla (vanha porokatos). Perheseikkailurinteet palvelevat myös Pyhän kansainvälisiä vieraita, jotka haluavat kokeilla laskettelua.
Merkittävä muutos on myös rinnenumeroinnin uudistus. Uudessa järjestyksessä huipulta lähtevien rinteiden numerointi alkaa kartan vasemmasta reunasta eli Kultakeronrinne on nro 1 ja päättyy Pohjoisrinteiden Huttuseikkailuun, nro 8. Alempien rinteiden numerointi alkaa Perheseikkailurinteiltä numerosta 11 ja päätyy Lasten Huttumaahan, nro 16. Uudistuksen tavoitteena on helpottaa rinnenumeroiden oppimista ja muistamista.
Pyhän huipun uusin elämys on valokuvauskehys, johon on asennettu Vanhan tuolihissin tuoli. Kehys sijaitsee maisemalavan vieressä. Myös Huippuseikkailun opastusta on parannettu. 
Hotellin parkkipaikalle ravintolan terassin viereen on asennettu sähköautojen latauspiste, jonka käyttö on ilmaista ensimmäisen kauden ajan. Latauspisteessä on myös liittymä Tesla-autoille.
Katso kaikki Pyhän matkailualueen uutuudet >>

Katso video

Tunturin tapahtumat

Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

Tunturin tapahtumat

Uusi Perheseikkailu Pyhällä

Perherinteiden alue on muuttunut uusien rinteiden, metsälaskualueiden ja Huttu-hissin myötä Perheseikkailuksi.

Pyhän Huippu

Koe Pyhän maisemat huipulta jalan myös talvella.

Varaa lomasi

Varaa majoitus ja osta hissiliput kätevästi netistä!