The Original Free´kend - Suomen suurin vapaalaskutapahtuma Pyhällä

30.3 — 2.4.2017

The Original Free´kend - Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä

The Original Free´kend on kaikkien vapaalaskusta kiinnostuneiden tapahtuma maan parhaassa vapaalaskutunturissa. Tapahtumassa nautitaan Pyhän ainutlaatuisista offareista, kisataan rennolla fiiliksellä ja opitaan uutta kokeneiden laskijoiden johdolla. Kiinnostavimmat välineuutuudet pääsee testaamaan Free´kendin testikylässä. Viikonloppu päättyy perinteiseen vapaalaskijoiden illalliseen ja bileisiin Coloradossa.

Ohjelmassa: Torstaina eli työpajapäivänä vapaalaskuklinikoita Suomen parhaiden vapaalaskijoiden johdolla ja Free´kend riders´ meeting. Perjantaina vapaalaskusessareita eri teemoilla ja 1. kisapäivä. Lauantaina Suomen suurimmat vapaalaskusessarit, Aittakurun vapaalaskukisat sekä Free´kend-illallinen ja -bileet.

The Original Free'kendissä on myös oma tapahtuma junnuvapaalaskijoille: Junior Free'kend


Vapaalasku Pyhällä
Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput edullisemmin netistä

Free´kend Facebookissa

Tulokset 2016

The Free'kend 2017 - Yhteistyökumppanit


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelma