The Original Free´kend / PERUTTU

26. — 29.3.2020

The Original Free´kend - Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä

13.3.2020 Huomio! Tapahtuma on surullisin mielin peruttu koronavirustilanteen takia, lue tiedote. Kaikkiin ilmoittautuneisiin on oltu yhteydessä 16.3.2020. Mikäli et ole saanut meiltä sähköpostia, laitathan viestiä osoitteeseen tapahtumat@pyha.fi

Rinteet ja palvelut Pyhän alueella ovat tällä hetkellä (19.3.2020) normaalisti auki ja palvelemme asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.

************************************

The Original Free´kend kuuluu kaikille niille, joita merkittyjen rinteiden ulkopuoliset maastot kutsuvat. Sopivaa ohjelmaa löytyy sekä ensikertalaisille että kokeneille vapaalaskijoille. Pitkän viikonlopun aikana kisataan ja lasketaan yhdessä hyvällä mielellä – alla voi olla lumilauta, alppisukset tai tellut. Päivittäin pääsee oppimaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta eriteemaisissa vapaalaskuworkshopeissa. Tapahtuman ydin muodostuu kolmesta kilpailusta; Huttu-Ukko Challengesta, Poker Randosta sekä tapahtuman kirkkaimmasta timantista, legendaarisesta Aittakurun vapaalaskukisasta. Mukana viikonlopussa on tietysti myös Vapaalaskufestivaalien ohjelmaa, ja lauantaina palkintojenjaon jälkeen päätösbileissä esiintyy Teksti-TV 666.

Junior Free'kend (7–16-vuotiaat) on tulevana keväänä osa The Original Free'kend -tapahtumaa. Juniorit kisaavat samoissa kisoissa aikuisten kanssa omissa sarjoissaan, mutta heille on omat vapaalaskusessarit.

Kiinnostavimmat välineuutuudet löytyvät Free´kendin testikylästä.

Jokaisen ohjelmiin osallistuvan tulee täyttää vastuuvapautuslomake ja palauttaa se Hotelli Pyhätunturin tapahtumainfoon. Huomioithan, että monissa aikuisten workshopeissa ja junioreiden sessareilla tulee olla lumiturvallisuusvälineet (piippari, lapio ja sondi) mukana. Tarkista välineohjeet workshopien kuvauksista.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu vapaalaskuun

Hissiliput edullisemmin netistä

Oikeudet muutoksiin pidätetään.