The Original Free´kend

25. — 28.3.2021

The Original Free´kend - Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä

The Original Free´kend kuuluu kaikille, joita merkittyjen rinteiden ulkopuoliset maastot kutsuvat. Tapahtuman ydin muodostuu kolmesta kilpailusta: Huttu-Ukko Challengesta, Poker Randosta sekä legendaarisesta Aittakurun vapaalaskukisasta. Pitkän viikonlopun aikana myös sessaillaan yhdessä Pyhän vapaalaskualueilla ja opitaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta eriteemaisissa workshopeissa. Ilmoittautuminen avataan mahdollisimman pian.

Osallistumismaksut 2021:
Juniorit (7–16 v.): helmikuun loppuun saakka 55 €, maaliskuun alusta lähtien 70 €.
Aikuiset: helmikuun loppuun saakka 110 €, maaliskuun alusta lähtien 130 €.

Sopivaa ohjelmaa löytyy sekä ensikertalaisille että kokeneille vapaalaskijoille. Laskuvälineenä voi olla lumilauta, alppisukset tai tellut. 7–16-vuotiaat juniorit kisaavat samoissa kisoissa aikuisten kanssa, mutta heille on omat vapaalaskusessarit. Vapaalaskuworkshopeissa ja kisoissa on rajoitetusti paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomioithan, että vapaalaskuworkshopeissa ja -sessareilla tulee olla lumiturvallisuusvälineet (piippari, lapio ja sondi) mukana repussa. Pyhä auttaa lumiturvallisuusvälineiden vuokraamisessa tarvittaessa. Tarkistathan myös, että sinulla on off-piste-laskemisen kattava vakuutus.

Kauden kuumimmat välineuutuudet löytyvät tapahtuman ajan Free´kendin testikylästä.

Noudatamme aina ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi, minkä takia tapahtumaohjelmaan saattaa tulla äkillisiäkin muutoksia. Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu vapaalaskuun

Hissiliput edullisemmin netistä

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

The Original Free´kend – Yhteistyössä:

Atomic

Salomon

Pieps

Moonlight

Ilahu

Clifbar

VAI-KØ