Pyhä lemmikin kanssa

Tervetuloa Pyhälle lemmikin kanssa!

Maan koiraystävällisin hiihtokeskus tarjoaa puitteet myös karvaisille perheenjäsenille. Lemmikin kanssa lomailu Pyhällä on helppoa, sillä monipuoliset majoituskohteet sisältävät lemmikkihuoneita- ja huoneistoja. Alta löydät
listattuna kohteet, jotka toivottavat lemmikit lämpimästi tervetulleeksi. Lisäksi olemme listanneet muita lemmikin omistajalle hyödyllisiä tietoja koskien Pyhä-Luoston aluetta.

Lemmikit majoituksessa

Useimmat kohteet tarjoavat lemmikeille sopivia huoneita tai huoneistoja. Pyhällä lemmikkihuoneistoja löytyy Hotelli Pyhätunturista, PyhäSuites -huoneistoista ja Pyhälinna-huoneistoista. Myös jotkin yksityiset mökkivuokraajat tarjoavat mahdollisuuden lemmikin mukaan ottamiselle.

Selaa majoitusvaihtoehtoja

Lemmikit alueen ravintoloissa

Ravintolat, jotka toivottavat lemmikit tervetulleeksi:

Sportbar Pyhä

Calle-Talo

CAMP Kitchen&bar, baarin puoli

Koiraladut ja retkeilyreitit

Pyhän alueella koiran kanssa hiihtäminen on sallittu Korteselän lenkillä sekä Pyhäjärven kiertävällä latuosuudella. Kävelyreiteillä sekä hiihtokeskuksen että Pyhä-Luoston kansallispuiston
alueella koiran kanssa kulkeminen on sallittua koiran ollessa kytkettynä.

Pyhän ladut

Feel the Peak

Koiran saa ottaa mukanaan huipulle PyhäExpress -hissin kyydissä omistajan vastuulla. Koira tulee olla hississä kytkettynä ja omistajan hallittavissa.

Kävelemällä koiran kanssa kulkeminen huipulle tapahtuu Feel the Peak -reittiä pitkin. Reitti lähtee hotellitasanteelta ja kulkee Tajukankaan sekä Pohjoisrinteen Huttuseikkailureitin kautta huoltotietä pitkin huipulle. Koiran kanssa kulkeminen huoltotiellä on sallittua, mutta huomaathan, että koira tulee pitää kytkettynä. Koirien kanssa liikkuminen rinteessä on kielletty.

Tutustu Pyhän Huippuseikkailuun

ELÄINLÄÄKÄRI

Mikäli lemmikille sattuu tapaturma tai lemmikki sairastuu, apu löytyy Kemijärveltä. Eläinlääkäripalveluihin kuuluvat eläinten terveyden- ja sairaanhoito sekä ennaltaehkäisevä hoitotyö. Pieneläinpotilaiden vastaanottotilat sijaitsevat osoitteessa Kallaantie 28, 98440 Kallaanvaara. Hätätapauksia varten on järjestetty eläinlääkäripäivystys yhteisesti Sallan, Pelkosenniemen ja Savukosken kanssa seuraavasti:

päivystysnumero 0600 19 699 (1,19 €/min+pvm/mpm) arkisin klo. 15:00-08:00
viikonloppuisin perjantaista klo 15:00 - maanantaihin klo. 08:00
arkipyhinä edeltävästä arkipäivästä klo 15:00 - seuraavaan arkiaamuun klo. 08:00

Eläinten lääkärihoitoon liittyvät tiedot löytyvät kootusti osoitteesta kemijarvi.fi


Koira kateissa?

Tutustu etsintäohjeisiin

Tunturifiilis-artikkeli: Päiväretkeily Pyhällä karvakuonon kanssa

Lue artikkeli