Pyhä Unplugged 2022

4. — 7.8.2022

Pyhä Unplugged 2022

Lapin kesän sympaattisin tapahtuma Pyhä Unplugged tuo rakastetuimmat artistit keskelle ainutlaatuista tunturiluontoa 4.–7.8.2022. Tapahtuman päänäyttämöinä toimivat Aittakurun ja Tajukankaan ulkoilmalavat. Tapahtuman taiteellisen johtajan Mato Valtosen sanoin "luvassa on jälleen paras festari ikinä".

Lipunmyynti aloitetaan kevättalvella 2022. Ilmoitamme ajankohdan ensimmäisenä uutiskirjeessämme. Tilaa uutiskirje tästä.

Unplugged-liput myydään erikseen, jotta jokainen festivaalivieras voi koota juuri itselleen mieleisen ohjelmiston. Aittakurun konsertitt ikärajattomia konsertit. Tajukankaan konsertit ovat K18. Lapsella tulee olla oma lippunsa ikärajattomille keikoille. Huomioithan, että Aittakurussa yleisöltä toivotaan hiljaisuutta esitysten ajan, sillä äänet kantautuvat kurussa herkästi. Esitysten välissä suuret suosionosoitukset ovat erittäin sallittuja ja toivottuja.

Aittakurun ja Tajukankaan keikkapaikoilla on yleisölle istumakatsomot, joissa musiikista pystyy nauttimaan terveysturvallisesti. Viranomaisten asettamia rajoituksia seurataan ja noudatetaan tarkasti. Tutustu alueen koronainfoon tästä.

Tervetuloa mukaan Unplugged-taikaan!

Kurkkaa muistoja Pyhä Unplugged 20 vuotta -juhlakesästä parin vuoden takaa:


Oikeudet muutoksiin pidätetään.