lemmikit ravintoloissa

Pyhän Calle-taloon uusi ravintoloitsija

9.9.2024

Pyhän suosittu after-ski ja iltaravintola Calle-talo uudistuu tulevaksi talvikaudeksi. Uudeksi ravintoloitsijaksi on valittu Carbar Oy / Jouni Laakkonen ja ravintolaa tulee vetämään nuori pariskunta Jasper Laakkonen ja Aune Lampinen.


Monelle Pyhän kävijälle rakkaaksi kohtaamispaikaksi kasvanut ravintola säilyttää rennon ja lämminhenkisen tunnelmansa koko perheen kahvilana, riemukkaana after-skinä, ikimuistoisten juhlien pitopaikkana, live-musiikin ja tapahtumien areenana sekä hyvän musiikin ystävien olohuoneena ja kohtaamispaikkana. 


Uuttakin on luvassa, sillä jo ennen talvikauden alkua ravintola remontoidaan entistä viihtyisämmäksi, ruokalistaa uusitaan ja monipuolistetaan, tapahtumien konsepteja sekä musiikkiohjelmaa ja soittolistoja viilataan valmiiksi Jasperin ja Aunen energisellä asenteella ja rautaisella ammattitaidolla. Luvassa on siis uusi jakso asiakkaitamme viihdyttävän, iloisesti palvelevan ja legendaarisen rinne- ja iltaravintolan riemukkaalla matkalla. 


Kiitämme lämpimästi Sinkkiravintolat Oy:tä upeasta 12 vuoden taipaleesta Calle-talon lämminhenkisenä isäntänä. Aki ja hänen porukkansa ovat luoneet ravintolasta yhden suosituimmista ja rakastetuimmista kohtaamispaikoista tutuille ja tuntemattomille keskellä Pyhän ainutlaatuista, maagiseksikin kehuttua tunturikeskusta. 


Uudistettu rinne- ja iltaravintola avataan marraskuussa, kun Pyhän talvikausi starttaa uuteen talveen. Uudistuksen myötä pohdimme myös, minkä nimen ravintola marraskuussa saa. Ravintolan konseptista ja nimestä kerromme tarkemmin lähempänä kauden avausta.
Tervetuloa Pyhälle Jasper ja Aune!
 



Saattaisit haluta lukea myös:

Autumn in Pyhä Ski Resort, Lapland

Syksy ja ruska Pyhän hiihtokeskuksessa

Kids on top of Pyhä peak

Tänä talvena kaikki Suomen 10-vuotiaat laskevat Pyhällä ja Rukalla maksutta!

frisbeegolf_pyha

Frisbeegolfia tunturin laella — Pyhän uudet radat ja oma paikallisseura

Antti Turunen

Uusia toimenkuvia ja henkilöitä vauhdittamaan Rukan ja Pyhän hiihtokeskusten ympärivuotista kasvua